Miért érdemes nálunk vásárolni?

Használt autóinkhoz garanciát tudunk biztosítani!

Ha nálunk vásárol használtautót nyugodt lehet, amennyiben a használat során bármilyen rendellenesség merül fel az autó működésében (amit az autó kora, vagy futásteljesítménye nem indokol) azt az általunk biztosított garancia terhére megtérítjük Önnek a garancia szerződésnek megfelelően.*

Kereskedésünk évente több száz autót értékesít. Egyre növekvő forgalmunk lehetővé teszi, hogy rendkívül kedvező árakat, és versenyképes hitelkonstrukciókat nyújtsunk Önnek!

Az ország legnagyobb használt Daewoo és Chevrolet választékát kínáljuk!

Több száz különböző típusú és márkájú, leinformálható, jó minőségű és ellenőrzött autó közül választhat! Változatos kínálatunkat folyamatosan bővítjük!

Autóink eredetére garanciát vállalunk!

Eladásra kínált autóinkat semmilyen pénzügyi kötelezettség nem terheli.

Kiváló minőségű gépkocsikból választhat!

Az általunk forgalmazott autók eredetéhez nem férhet kétség. Szakképzett kollégáink alaposan átvizsgálnak minden beszámításra, vagy felvásárlásra kerülő autót.

Biztosítjuk, hogy az autót nem terheli ki nem fizetett hitel, nincs rajta jelzálog, nem tárgya bírósági eljárásnak, nem áll lefoglalás alatt, és nem volt része bűncselekménynek. A legszigorúbb jogi ellenőrzések ellenére is előfordulhat, hogy egyes esetekben csalás áldozataivá válunk. Ha az autó használata közben, bármelyik bebizonyosodik a fent említettek közül, akkor azt azonnal, a lehető legrövidebb időn belül oldjuk meg.

Tesztelje le az autót egy próbaút alkalmával!

Az ügyfél nemcsak a próbaúton tesztelheti az autót, hanem saját autószerelőjével is átvizsgáltathatja.

Nem maradhat le róla!

Azt az autót, melyet aktuális kínálatunkból kiválasztott, 2 órán át díjmentesen és kötelezettségek nélkül lefoglaljuk telefonhívása alapján.

Gyors és udvarias kiszolgálás!

Szakképzett értékesítők tanácsot adnak igényeinek megfelelően az autóvásárlásnál felmerülő kérdéseire.

A Tazo Car 2003 Kft –nél biztosan jól jár!

Szerződéseink egyszerűek és átláthatóak, érthető vásárlási és eladási feltételekkel, összhangban a Magyar Köztársaság jogszabályaival. A szerződés átnézésére elegendő időt biztosítunk. Minden formalitást gyorsan elintézünk Ön helyett.


* A tájékoztatás nem teljes körű. Részletekért kérjük forduljon értékesítőinkhez.